Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jannu
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Paperi T - Malarian pelko
Aika:01.06.2015 10:44
Slammer17: Ai meillä on tälläinen koviz täällä. Teini-ikä on takana valitettavasti. Ei siinä mitään vikaa mielestäni ollut, vaikka jostain syystä sitä halutaan mainostaa hankalana aikana. Vähän niin kuin kuin tuota Paperi T:n musiikkiakin.
Ei Paperi T:ssä mitään vikaa ole, ja kyllä biisit on moneen kertaan tääläkin kuunneltu. Tuo levy nyt vaan ei ole mikään rapklassikko ole vaikka siitä sellaista vähän väkisten yritettiinkin hypettää. Räpit nyt vaan on aika tylsiä/yksipuolisia vaikka sielä joku rokkari, kirjailija tai leffan nimi vilahtaisi. Muutenkin tuo on outoa kuinka on tartuttu kiinni että tuollainen namedroppailu yleensäkin olisi jotain erilaista räpissä."Uuh, se on kuunnellu Fleetwood macia, ja lukenut Henry Milleriä. Ihan älyttömän fiksu tyyppi. Täysin toisenlainen ku noi muut paskat räppärit jotka kuuntelee vaan hip-hoppia ja lukee Sourcea." Nyt pliis.
Hyviä biisejä levyltä löytyy, ja pari mielestäni ihan loistavaakin.

 
No mitä viittauksia siellä sit olis pitänyt olla ettei toi sun sisäinen gootti tulis noin kiukulla pihalle?
 
Jos taas tuollainen kuvalinkkaus ilmeisestikin "aikuisessa miehessä(?)" aiheuttaa noin vaikeita fanipoika kiemurteluja, niin toivon että minusta ei tule koskaan yhtä aikuista ja sivistynyttä.
 
Jos pikku vittuilu aiheuttaa tollasen jäsentymättömän ja hermostuneen kitinäpurkauksen, niin voisi päätellä että sitä aikuisuutta saa ihan rauhassa odotella lopun elämän... :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=227466