Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Tanssimusamiitti su 7.6 Lammi (ilmoittautumisketju)
Aika:23.05.2015 09:44
Anonymous-jazz: Kejuja on joutunut sen takia avaamaan uudelleen, kun Mnet ei anna enää editoida parin viikon vanhoja ketjuja.
 
Hunpansoittajien vuotuiset kokoontumisajot ja niistä keskustelu vois olla aroman kaltainen pysyväisketju??? Niinku valmistelut, ilmoittautumiset ja jälkipuinnit ja keskinäiset kehumiset ja samat wanhat witsit samaan ja peräkkäin? Johtaja??? Juhani??? Sopisko???
 
Yritän parhaani olla tulossa. Varsinaista muuta estettä mulla ei ole, mutta pääsy ratkeaa ens viikonloppuna. Tulen jos olen hengissä ja pääsen. Count me in.
 
Jos ja kun tiedän minkä kumipyörän alleni saan, niin sit tiedän mitä siihen mahtuu. Mut eiköhän ajopeliin rummut ja AJ sovi. (PK- seutu???vaihdellaan pikaviestiä) Elämänkokemukseni mukaan mies ja rummut autoon mahtuu. Mitä muuta mahtuu, niin se on sit kiinni ajopelistä jonka steal/beg/borrow- tyylillä saan käsiini.
 
Onko kukaan tietoinen heistä joita ei o hetkeen näkyny? Mäkki, fisu, kuusirppi, manjis, vinnamo, kossupaavo... loputon luettelo hyviä tyyppejä... Mä kun en ole facessa, niin mulla ei o aavistustakaan.
 
Laitoin tosiaan SamiTeelle viestin siitä, et humppamiitti olis käsillä ja kysyin, et mimmoiseen hintahaarukkaan matkan varrelta noukittava äänentoisto lähtisi vuokralle. Ihan sillä, et kätevimmin kamat noukkii matkan varrelta jos se ei hurjia maksa. Näköjään ei hurjia maksa. Jos Hämeenlinnan ohi joku ajaa ja pikkufiiatin takapenkillä on tilaa, niin koukkaa tuota kautta ja sanoo isosti kiitos. Lupasi jopa toimittaa ja noutaa!!! mut se on liikaa pyydetty ellei itte tahdo osallistua hunpansoit grill saunom paskanjauh ööh siis humpansoittajien kokoontumisajoihin.
 
En SamiTeetä muutoin tunne, mut on kirjoitustensa perusteella fiksu, filmaattinen, osaava ja asiallinen.
 
Laitan kiitokset tänään iltapäivällä hänelle erikseen.
 
-_pekka
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=227943