Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollstro
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 68 - Äänestys
Aika:18.05.2015 12:56
poppamies: alun tilu ihan hyvä pääosin, muutamaa stiplua lukuunottamatta. A-osan äänivalinnat oli osin laatikon ulkopuolelta. B-osa paljon parempi. Lopussa ote herpaantuu ja hutiääniä on turhan paljon. Basso on hiton pinnassa.

vt_17: Erilaiset äänivalinnat A-osassa jotka toimii. Soitto oikein mainiota läpi biisin. Hyvin örähtelee matalaltakin. Tykkäsin 1p.

Jussi70: A-osassa todella harvaa kudosta ja mietin tuleeko tästä mitään, B-osa on oikein mainio, lopun fiilistely toimii hienost. Pidin tästäkin. 1p

2541: Erilainen A-osan äänivalinta, toimiva. B-osassa mukava 70-lukulainen meininki. Paranee loppua kohti hienosti ja loppu onkin upea tuplatulla synabassolla. 2p

J.Hollström: A-osa odotusten mukainen. B-osan äänet erilailla valitut, mutta oikeat. Basso on turhan pinnassa mun makuun tai näille napeille joilla kuuntelen. Soitto on varmaa ja toimii. 1p.
 
Esa H: Tässä A-osan äänet oli ehkä liiankin avantgardiset. B-osa toimii paljon paremmin, C-osassa mös kulmakarvoja nostattavia ääniä. Basso miksattu sopivasti äänikuvaan ja saundi on hyvä.

barclay: Basso hurjan pinnassa. Soitto rytmisesti hapuilevaa ja sama se on sävelienkin kanssa. Oisko hyvin nuori basisti kysymyksessä? Jos niin ei kannata lannistua, latu on pitkä mutta sitä kun hiihtää niin alkaa tekniikka löytymään ja homma on vaivan arvoista.
 
kariffi: A-osa mainio. B-osassa muutama ääni jotka olisi soittamatta tai valinnut toisen äänen, kuulen siis sävellajin eri tavalla vaikka varmasti tämäkin on oikein. Lopussa painotettu pulssi jäykistää biisin biittiä ehkä turhaan. Hyvin soitettu.

Jopotzuki: Pikkusen varovainen alku, vähän sellanen vaikutelma läpi biisin että äänittäminen ei ole ihan tutuinta hommaa ja se saa puristamaan mailaa liikaa. Silti tässä on paljon hyvää ja useammalla hinkkaamisella voisi rentous lopulta löytyä. Äänet pääosin kohdallaan ja saundi oiken mainio.

aho: Ai tälleen tää piti vetää. Tyylinmukaista tyylikästä soittota. 1p
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=227728