Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juzpe
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kingston Wall tabulatuureja
Aika:11.05.2015 19:05   (muokattu 11.05.2015 19:07)
tender.insanity: No onhan se pois niiltä jotka tekevät sitä ansaitakseen rahaa. Säkin olisit heti alkuun voinut kaupata omia palvelujasi.
 
Sitä paitsi vaikka omien korvien käyttö on suotavaa niin itse ainakin tuollaisissa tilaushommissa otan kaikki keinot käyttöön. Kiinnosta alkaa korvalla kahlaamaan kuin pakon edessä. Ekaksi googlataan tabulatuurit/soinnut/nuotit sitten chordifyt ja tracnscribet käyttöön.
 
Jos saa vaikka tietyn könttäsumman, niin maksimoidakseen tuntiliksan on kaikki keinot sallittuja.
 
Vai onko arvon Jucciz eri mieltä asiasta?

 
Juccizesta en tiedä, mutta itse en lappuja juurikaan suosi. Itse kirjoittamiani tai muiden. Jopa niissä "kusisissa EVVVK tilaushommissa" opettelen esitettävän materiaalin ulkoa, ettei soittoni vaikuttaisi siltä, että yritän esiintyä tarinankertojana vaikka todellisuudessa vain luen ääneen jonkun muun kirjoittamaa juttua.
 
Asenne "maksimoidakseen tuntiliksan kaikki on sallittua" on aika helvetin arveluttava kutsumusammatissa. Kyseiseen asenteeseen tai sen erilaisiin variaatioihin olen törmännyt aika paljon ja täytyy sanoa, että yhteistyön lopettamiseksi kanssani se on yksi tehokkaimpia tapoja. Ei haittaa jos "ei lähe" mutta jos asenne on "en mä vittu jaksa tollasen takii mitää tehdä" niin sit ei kyllä ikinä "lähe" myöskään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=227797