Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mhaarala
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Maestro by Gibson
Aika:27.04.2015 21:04
Gabe: Suurin kysymysmerkki minun mielestäni juuri onkin että miksi ihmeessä vanha laatumerkki haluaa tunkea Anttila-Williamsien markkinoille tunkemalla vastaavaa roskaa marketteihin? Haiskahtaa pahasti siltä että brändin maineella yritetään rahastaa, tämä on se joka pidemmän päälle sitä merkin arvoa nakertaa. Itse pidän todella paljon Gibsoneista ja arvostan merkin todella korkealla.. valmistajan kitaroita on ollut useampiakin omistuksessa, mutta kyllä tämä veto vähän tökkää silmään. Gibsonilla on kuitenkin jo Epiphone joka valmistaa edullisia mutta ihan oikeita ja kohtuullisen aadukkaitakin soittimia, miksi se ei riittäisi?
 
Tässä on tietysti hyvä muistaa että ei ne Epiphonet aina ole olleet kovin hyviä. Muistan vieläkin oman ensimmäisen sähkökitaran, Epiphone by Gibson luki komeasti lavassa ja siltä osin meninkin vähän halpaan että täytyy sen olla kuitenkin ihan hyvä kun Gibsonin präntti on laitettu mukaan. Mutta ei siitä oikein mihinkään päässyt että se vanerirunkoinen stratokopio oli oikeasti aika kauhea... :)
 
Nykyään ei Epiphone-tuotemerkillä tietääkseni myydä enää sellaista kuraa, ilmeisesti Maestro on nyt tuotu tuohon ultra-halpojen soitinten ryhmään. Yritykselle kuitenkin merkitsee lopulta se mitä jää viivan alle, joten tuottoa yritetään saada tietysti kaikista asiakaskunnista. Siitä kylläkin annan propsit Gibsonille että ovat pitäneet päämerkin tuotannon jenkeissä, ei tarvitse arvailla missä kukin malli on valmistettu kun on ostoksilla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225555