Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:NeliX4
Alue:Livetoiminta
Aihe:Huono keikkaäänentoisto
Aika:24.04.2015 09:59
Meneeks jollain koko keikka pieleen, jos balanssi ei miellytä teidän korvaa? Onhan siinä miksauksessa monta-monta muutakin osa-aluetta. Kuulostaa vähän tämmöseltä setäkerhon jutustelulta. Enemmän mua ärsyttäis se, että se John Fogertyn kitara ei kuulu tai Krista Siegfridstä ei kuulu mitään, vain hytkytys näkyy.
 
Basson ollessa kovalla tilannetta tietty hankaloittaa, jos ruuvaa päähän tulpat jotka vielä erikseen demppaa ylä-äänet. Tässä tapauksessa bassoa on erittäin hankala dempata millään. Fiksumpi kaveri osaa asettautua sopivaan akustiseen kohtaan tilassa, eikä tuhise mistään kampasuotimista. Turkaisille kelpaa se hiukan nahkealta kuulostava paikkakin.
 
Live musiikkiin kuuluu, että transientteja ei ole siivottu yhtä paljon kuin studiotyöskentelyssä ja pitää päästä yleisön melun yli - reilusti. Suurin osa edullisen pään studiotaltioinneista kuulostaa kunnon mankkareista lattealta ja tykkäänkin kuunnella livetaltiointeja. Itelläni ainakin kulkee dB mittari keikoilla mukana, jos tuntuu että korva valehtelee äänenpaineiden suhteen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=227600