Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Frankfurtin messut kuolevat halpatuotantoon
Aika:22.04.2015 15:55
Kipander: Moi!
 
Minulle on tärkeää, että laitteen suunnittelun ja valmistuksen ketju on tiedossa. One Control on Mad Professorin Japanilaisen jakelijan yritys, jolle Björn Juhl on suunnitellut muutamia pedaaleja. Testasin näitä käydessäni Björnillä ja hän kertoi ideoista niiden takana. Vakuuttava runko, laadukkaat komponentit ja omalla tehtaalla kasattujen pedaalien laadunvalvonta pysyy hyvin näpeissä alusta loppuun asti.
 
Tarkoitan kiinalaisten pedaalien karkealla yleistyksellä tuoteväärennöksiin perustuvia purkkeja, joiden suunnittelijasta tai kasaajasta ei ole kenelläkään mitään käsitystä. Kuten artikkelissa mainittiin, maasta saa erittäin laadukasta tavaraa halutessaan. Suomessa näkyvät merkit eivät mielestäni kuulu tähän kastiin. Messuilla on tuhansittain täysin samoja pedaaleja eri logoilla, nuo kaksi ovat nyt sattuneet päätymään tänne asti.
 
Sama pätee piirikortin valmistuksessa ja vahvistimien kasauksessa. Jos suunnittelu tehdään osaavissa käsissä Suomessa ja Ruotsissa, kortti Kiinassa ja kasaaminen Englannissa tarkan valvonnan alla päästään laadukkaisiin tuloksiin.
 
Ei siis se missä tehdään vaan kuka suunnittelee, tekee ja valvoo.
 
Parhain terveisin
 
Kimmo Aroluoma

 
Samaa mieltä, oli vain niin huvittavaa kun heti kaupan etusivulla pläjähti silmille kiinalainen minipurkki tuon tekstin jälkeen . Kiinalla on vähän turhan ikävä maine, joka johtuu tietysti siitä että länsimaiset yritykset menevät sinne tekemään mahdollisimman halvalla. Osaamistahan sieltä löytyisi laadunkin valmistukseen. Esimerkiksi TAD putket ovat laadukkaita, vaikka ovatkin kiinassa valmistettuja.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227594