Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MannihilatoR
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keskustelua vasenkätisistä / vasurin kitaroista
Aika:13.04.2015 17:40
Kalibann: Schecterin keppejä ollut itsellä pari kappaletta (Hellraiser C7 sekä nykyinen Blackjack SLS) ja hyvin tyytyväinen ollut molempiin. Hellraiser jatkoi vaan matkaansa, koska siinä oli itselle yksi ylimääräinen kieli. Mustaan jaskaan kun vaihdoin vielä tallamikiksi Seymour Duncanin Full Shredin tilalle saman lafkan Nazgulin niin jo vain parani (omaan korvaan ainakin) soundi. Lähinnä kun raskaamman puolen musiikkia tulee soiteltua niin toi yhdistelmä toimii ku nyrkki silimään. Schecterillä näyttää muutenkin olevan suht laaja valikoima vasureille eri vaihtoehtoja (tosin suomesta ei löydy kovin montaa eri mallia).
 
Hyvänä kakkoskeppinä kulkee LTD:n EC-400. Kuolasin aikoinaan sitä EC-1000 vintage blackinä, mutta kun on molempia päässyt kokeilemaan niin ei ole tarvinnut pettyä tähän EC-400:een, vaikkakin on hieman "riisutumpi ja" ei niin koreileva ulkomuodoltaan. ESP:n kepit on varmaan sitten erikseen, mutta niihin ei rahat riitä, eikä tosin kovin usein vasureina pyörikään markkinoilla.
 
Kolmantena täytyy mainita vielä tsekkiläisen BaCH:n kitarat. Kitarat tulee jostain kiinan maalta, mutta hinta/laatu ainakin omassa explorerissa (kuva profiilissa) on äärimmäisen kohdallaan. Ainoana miinusseikkana voisi mainita kitaran painon, rapiat 5,5 kg! :D Treeniksellä ku tempoo tolla tunnin niin huomaa kyllä seuraavana päivänä millä kitaralla soitellu.
 
Gibsonin keppejä kuolannu monet kerrat, mutta vielä toistaiseksi jääneet kauppaan kun ostotapahtuman jälkeen ei tarvitsisi syödä kuukauteen mittään.

 
missä olet bongannut vasuri gibbonin!? aika vähissä taitaa olla. . .
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227174