Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:juha_p
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Apua! Äänikortti tietokoneeseen
Aika:08.04.2015 13:32   (muokattu 08.04.2015 13:33)
Asio4all käyttää KS moodia jos se on saatavilla ... varaa laitteen itselleen eli silloin ei voi olla kuin yksi audiolähde käytössä (WDM)/KS on rajoituksiltaan vastava WASAPI Exclusive moodin ja ASIO:n kanssa). On olemassa myös ASIO ajuri joka ei käytä KS/WASAPI Excl. moodeja vaan DS, WDM ja WASAPI Shared ... latenssit tietenkin tulee kaupan päälle joten kitaransoitosta spotify/YT toiston kanssa ei välttämättä tule mitään.
 
Jos melkein ilmaista ratkaisua etsit niin kokeileppa VB-Audion Voicemeeter Bananaa joka on donationware. Kyseessä on siin virtuaalinen audio ajuri/kaapelointi systeemi joka mahdollistaa
- 3 hardware input lähdettä,
- 2 virtuaalilaite lähdettä ja
- 3 harware ulostuloa
- 2 virtuaaliulostuloa
sekä jonkinsortin miksaus -ominaisuuden.
Ohjelma sisältää myös kullekin ulostulolle kuusialueisen parametrisen EQ:n.
Ohjelma on melko helppo käyttää ... esim. tapauksessasi; Voicemeeter systeemin toistolaitteeksi (ts. kaikki ohjelmat toistaa sen kautta), toi USB kaapeli input laitteeksi, lopuksi ulostulo laitteeksi integroitu tai USB kaapeli jos myös toimii DAC ina. Latenssi bufferit pitää asettaa Voicemeeteristä min arvoon jottei tule viiveitä. Voicemeeter mahdollistaa myös reitittämisen esim. ASIO yhteensopivaan softaan (VSTHost, GuitarRig standalone, etc.) joten efektejäkin on mahdollista siten ottaa soitoon mukaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=227408