Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Isolation cab - ja sama suomeksi..
Aika:06.04.2015 18:57
Moi.
 
Progorava: http://www.thomann.de/fi/randall_isolation_12c.htm
 
Onko kellään kokemusta tuollaisesta pakastearkusta? Miten pahaa metakkaa pitää luukku kiinni? Soundikokemuksia? Intterwebin isot pojat maailmalla puhuu puolesta ja vastaan. Kuten aina.
 
Äänittelen kitaroita kerrostalossa ja plugarit ja Palmer PDI03 on testattu. Ei mene maaliin. Särösoundi menee aina liian tiriseväksi. Sellanen putkarin pehmeys ja muna jää puuttumaan. Mitään high gainiä en kuitenkaan soita.

 
Ei tule toimimaan halutulla tavalla tuossa sun käytötarkoituksessa jos naapurusto on vähänkin herkempää ja/tai haluat elementtisäröä joka usein on se halutumpi ja vaikeammin saavutettava särö.
 
Homma ei tule muuttumaan miksikään ennen kuin valmistajat tuovat markkinoille epäherkkiä ~6" kitaraelementtejä.
 

 
Progorava: Ai että. Tuo näyttää kyllä erittäin pro:lta mutta menee tällä hetkellä pahasti yli pudjetin. 5 hunttia on kipuraja :(
 
Työhän noissa lähinnä maksaa, joten jos vähääkään pysyy työkalut kädessä, noin kolmeensataan saat tarvikkeet moiseen lodjuun.
"Ylisuuret" kuljetuslaatikot joissa esim. kinteän asennuksen seurantaheittimiä yms. tulee maahan ovat myös usein lähes ongelmajätettä, joten valmiin aihion löytäminen johon tarvitsee vain rakentaa toinen laatikko sisälle, voi olla yllättävänkin helppoa ja halpaa.
Kandee kyllä varmistaa etukäteen että sopii oviaukosta sisään/ulos...
 

 
Progorava: Aloin tuossa miettimään, että signaalin voisi viedä palmerin kuorman kautta randalin pakastearkkuun. Silloin vahvaria voisi rökittää isommalla mutta samalla äänenpaine pysyisi aisoissa lootan sisällä.
 
Kaikkea kantsii kokeilla, paitti **** ja *****, mutta koska elementtisärö jää näin haaveeksi, ei soundi taaskaan välttämättä miellytä.
Tai tuutataan taas niin lujaa ettei naapurisopu säily.
 
Muuta maalle ;).
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227395