Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:juha_p
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Apua audacityllä äänitettävien rumpujen kanssa
Aika:30.03.2015 22:47   (muokattu 30.03.2015 23:05)
Matala taso saattaa liittyä itse äänitykseen tai sitten raidan ulostulovoimakkuuden asetukseen. Avaa vaikkapa Mikseri sieltä View valikosta ja tsekkaa tasot ... kasvata tasoa tarvittaessa.
 
Pääset varmaan alkuun tällä: jos teet rumpuraidat sampleja käyttäen niin esim. kasaa peruskomppi yhdelle raidalle (tai vaikka kukin rumpujen osa omille raidoilleen) esim. yhden tahdin pituisena (Importtaa samplet) ja aseta softa looppamaan sitä tai vaihtoehtoisesti copy pastetat jakson eteenpäin aikajanalla siten että rytmi pysyy kohdillaan (maalaa kopioitava alue, kopioi ja aseta kursori kohtaan johon sitten pastetat)... .
 
Asensin softan muttei mennyt Win7SP1 koneeseen joten piti asentaa virtuaalikoneelle jossa käyttiksenä Win 10 ja piti asentaa Asio4all. Ei toiminut kovinkaan liukkaasti virtuaalikoneessa (Oracle VM Virtual Box) ja ilmeisesti Asio4All ei ole oikein yhteensopiva virtuaalikoneen/W10 kanssa joten en kehdannut sen tarkemmin tutkia mitä on mahdollista tehdä noiden rumpusamplejen kanssa ....
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=227298