Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iec
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Pieni kokoinen putkicombo haussa
Aika:26.03.2015 15:16   (muokattu 26.03.2015 15:25)
herlevi: Pari vuotta oon soitellut trace Elliot speed twin c30 vahvarilla. Muuten oikein hyvä kampe, mutta pirun iso kokoinen ja painava.
 
Nyt meinasin helpottaa omaa roudaamistani ja etsiä fyysiseltä kooltaan pienemmän putkicombon. Tehoa saisi olla väh. 20wattia, mutta mieluummin lähempänä 30 tai yli. Kanavia ei tarvitse olla välttämättä kuin yksi, jossa headroomia puhtaalle soundille. Säröt tulee purnukoista. Toinen kanava ei tietenkään haittaa mitään. Kaiku ei välttämätön sekään. Hinta 0-1000€..myös käytetyt kelpaa
 
Koch studiotone ja twintone ovat tällä hetkellä ainoat, jotka olen bongannut. Olisiko teillä heittää tutustumisen arvoisia vahvareita vaihtoehdoiksi??

 
Mulla on tuo Laulavan Kylätohtorin mainitsema Fender SuperSonic 22 combo ja olen ollut tyytyväinen. Mietin myös silloin vahvaria etsiessä Kochin twintonea, mutta en päässyt testaamaan sitä helposti missään täällä Oulun seudulla, eli en osaa sanoa kumpi on parempi. Suosittelen testaamaan sekä Kochin Twintonen ja Studiotonen, että Fenderin SuperSonic 22:n.
 
Edit: Tässä pari linkkiä Super Sonicista:
https://www.youtube.com/watch?v=35ydVKaTHTU
https://www.youtube.com/watch?v=C7g5dP9g7Ls
https://www.youtube.com/watch?v=t-ssraJRz7E
 
http://intl.fender.com/en-FI/amps/g … rs/super-sonic-22-combo-black-120v/
 
SS 22:ssa on efektilooppi, fat/vintage kytkin cleanille ja 2 gain astetta burn-kanavalle. Lisäksi jalkakytkimellä saa valittua clean/burn, vintage/fat, reverb ja efektilooppi päälle/pois. Todella monipuolinen kampe on siis kyseessä.
-iec
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227239