Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Koskettimet
Aihe:Hammond B-200 keikkaurku
Aika:26.03.2015 09:37
kellopeli10: WLM Beatissa ainakin on jousikaiku. WLM:n koskettimet on hyvän tuntuiset soitella, eikä kolahtele, tosin olen vaihtanut uudet huovat. Ennen remppaa kolisivat ikävästi ja tahtoivat jumitella turvonneiden kumien välissä.
"Keikka-mallin" B-200 on mielestäni parempi kosketin-tuntumaltaan. Aiemmin minulla oli 123-mallin "trankku"-hammondeissa koskettimet oli jollakin lailla tunnottomat. Vaikka yhtäkkiä koskettimistojen rakenne vaikuttaa samanlaiselta, niin tuntuma on ihan erilainen.
Keikka-malli lainauksissa, siksi, että painaa ainakin saman verran, kuin kotimallin WLM, joskin sen saa kahteen osaan, joka helpottaa kantamista huomattavasti, mutta kyllä siinä saa kaksi riuskaa kantajaa olla siirtelemässä urkua.
Tuo 123 ei ole niitä "halutuimpia" malleja tosiaankaan, mutta menetteli puolisen vuotta harjoittelu-soittimena. Sitten piti saada jo jotain "muhevampaa" ääntä soittopelistä irti.
On noissa WLM:ssä sen verran painoa, ettei yläkrtaan viitsinyt kokonaisena kantaa. Purin ne alakerrassa osiin ja vähitellen putsattuna ja huollettuna yläkertaan, jossa kasasin ne taas.

 
Keikkamallin omassa kuljetuslaatikossa ole Trip on törkeän painava. Toinen urku on pois laatikosta ja sitä jaksaa juuri ja juuri yksin kantaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=227039