Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:juusovon
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:squier vintage modified jaguar talla ongelma
Aika:25.03.2015 17:09
73nd3r: Ei tossa kynsilakkakikassa ole mitään vikaa - helposti saatavilla, halpa ja lohkeaa irtikin tarvittaessa. Kannattaa kyllä kokeilla ennen kuin investoi Masteryn (paras ja kallein), Staytremin tai Mustangin tallaan. Loctite 262 kierrelukite on kynsilakan hightechversio, mutta nätimmän saa värittömällä kynsilakalla.
 
Arvaan, että kitara ei ole käynyt pajalla säädettävänä?
 
Seuraavaks halvin korjausehdotus (eli paksumpi 011-kielisetti) nimittäin vaatii kitaran säätöä: satulaurat, relief, action ja intonaatio uusien kielten mukaan. (Tähän pieni EDIT: lyhytskaalaisen Jaguarin täytyy olla tosi hyvissä säädöissä, että se sois kunnolla tuolla tehtaan vakiolla, 009-setillä.)
Ja: Jaguarien (plus Jazzmasterien ja Mustangienkin yms.) kanssa kaulakulmaa pitää verraten usein säädellä (pieni shimmaus kaulataskuun), jotta kielten kulma tallapalojen yli olisi riittävä ja kielet painais paloja riittävän kovaa alas. Ja tämmönenkin hoituis ns. käyttöönottosäädössä.
 
Uus talla on helposti kalliimpi kuin säätökeikka, ja se kitara pitää sit uudellakin tallalla säätää.

 
no...täytyypä sittenkin kokeilla sitä kynsilakkaa.tuskin tuohon kannattaa ostaa mitään kalleinta tallaa.jos olis aito fenkku niin ostaisin kyllä.arvasit oikein ettei ole käynyt säädettävänä pajalla.osaan tehdä itsekkin kaikki säädöt johtuen siitä että olen rakennellut(kasaillut)kitaroita n.15 vuotta.nauhojen hionta ja vaihto onnistuu ym vaan tää oli mun eka jaguaari ja petyin todella tuohon tallaan.kiitos neuvoista eli kipinkapin puodista hakemaan kynsilakkaa. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=227236