Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fenix strato josta ei löydy mitään tietoa
Aika:24.03.2015 12:30
iekku84: Aloitetaan vaikka kuvalla, jonka lisäsin profiiliini, uudesta ostoksestani.
 
Kitara on aikas komea kaikin puolin. Laadukkaan oloista työtä ja suht painava.
Hain juuri postista ja tutustuin aluksi nettiä selaamalla. Mitään ei löydy moisesta kitarasta. Ei halvimman oloinen missään suhteessa.
Gotoh virittimet ja talla ainakin löytyy. Erikoisen näköiset mikin, satula ja tonepotikat on liikkuu myös ylös/alas suunnassa? mikä viritys lie? Säätöön ja huoltoon toi on vietävä ja sit uskon et olohuonekitarana menee loppuiän.
Mitään muuta ei ole kun Fenix lavassa. Ei sarja numeroa ei mitn ja mitään ei ole poistettu. Pitään se on ollu edellisellä omistajalla soittamatta, kun kielet oli ruosteessa ja talla noussut taivastakohden. Toki kaksi jousta, ni arvelin lisätä jousivoimaa taakse huomenna.
 
Oletko nähnyt tai kuullut moisesta mitään ja todellinen arvo, etten maksanut itseäni kipeäksi. Olisin hyvin kiitollinen!
 
Vähän sekavaa tekstiä. pahoittelen, mutta olen niin ihmeissäni häkkyrästä. Muusikoiden.net torilta löytyi tämä.

 
Hieno kitara ja kuvasta jo näkee, että se on ilmeisen laadukas (burstin mustaalue ei ylitä viisteitä eli ei halvin ratkaisu ja voi olla ihan oikeaa puuta) raudat ovat hyvät eli ei säästelty ja nättihän tuo ja perinteisyydestään huolimatta piristävästi erottuu muista. Nuo erikoisen näköiset mikit ovat minihumppareita eli ne ovat kaksikelaisia ja jos jokainen potikka on nostettava, niin veikkaan, että potikan kytkimiin on lisätty jokaiselle mikille kelojen puolitus jolloin soundivariaatioita on vaikka muille jakaa.
 
Säädätä kondikseen ja pidä hyvänäs ja jos et tykkää niin myy mulle:-).
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227217