Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mistä Edge Pro 7 -tallan blokki?
Aika:14.03.2015 17:19
VIPMetal, FU-tone.com ja ebay on hyviä paikkoja kyllä....
 
kimurantti1: Onpas vanha ketju! :-) Joo, mä sain blokin vihdoin ja viimein paikallisen liikkeen kautta. Joku about 7kk siihen meni, en tiedä oliko vika Ibanezissa, Levytukussa vai molemmissa. Ainakin joitain vuosia sitten Ibanezin varaosatarjonta oli pelkkä vitsi, toivottavasti hommat on nyt paremmin. Myöskin, aika monta Ibanezin eri tallaratkaisuilla olevaa kitaraa läpi käyneenä on todettava, että vaikka tekniikka on mennyt eteenpäin, niin materiaalit on selvästi huonontuneet. Vanhat Edget ja Lo-Pro Edget on työläämpiä säätää kuin Ibanezin uusimmat luomukset, mutta materiaaleiltaan ylivertaisia verrattuna tähän nykyiseen uudenvuoden tinaan.
 
Heh, oisit saanut sen blokin nopeammin ja helpommin sieltä ibanezrulesilta. Sieltä oon aina tilannu osat kun tarttee ibaneziin ja aina on tullut todella nopeasti ja järkihinnoilla.
 
Kyllä noissa uusissa on tosiaan materiaalieroa ja edge zerot yms on tehty kiinassa. Lo-pro, edge ja edge pro sen sijaan on tehty japanissa gotohin toimesta. Eikä tuo edge pro ole kuitenkaan ihan samaa tasoa edgen ja lo-pron kanssa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=151093