Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:keybbari
Alue:Koskettimet
Aihe:Hammond B-200 keikkaurku
Aika:11.03.2015 19:57   (muokattu 11.03.2015 19:59)
valotus: Hinta riippuu jälleen kerran ostajan ja myyjän innostuneisuudesta. Rahallisesti todennäköisesti enemmän kuin muilla 80-luvun ongelmajätemalleilla, mutta vähemmän kuin aidoilla generaattorispineteillä. Jos ensin mainitut ovat hintaluokkaa 0-50 eur ja jälkimmäiset tonnin korvilla, niin jonnekin tuolle välille osunee.
 
B-200 on kotimalleihin verrattuna kohtalaisen harvinainen, mutta muistaisin tuollaisen ihan hiljattain nähneeni myynnissä. Harvinaisuus tietysti tarkoittaa myös jonkinasteista keräilystatusta, jos hankintaa jotenkin pitää perustella itselleen (tai vaimolle).

 
Täytynee jossakin vaiheessa laittaa tuo sitten myyntiin ja katsoa josko joku moista haluaa. Tiesin toki itsekin että hinta riippuu juuri siitä miten kuumana ostaja on moiseen malliin mutta ajattelin näin kartoittaa onko jollakin tietoa viime aikoina kyseisen mallin kanssa tehdyistä toteutuneista kaupopista.
Itsekin kyllä arvelen että puhutaan pikemminkin satasista kuin yli tonnin hintaluokista mutta näitä on suomessa tosi harvoin näkynyt myynneissä ainakin mitä nettipuolella tai googlella on haettavissa. Soitin kun ei oikein ole Tori tai Huutonet käyttäjien peruskaluja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=227039