Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kultaako aika muistot?
Aika:09.03.2015 18:33
Artist: Mulla on edelleen ensimmäinen vahvistimeni, voin koska tahansa myöntää, että sitä silloin tällöin kokeillessa meininki ja soundi ei ole läheskään niin hyvä kuin mitä se on muistoissani ensimmäisistä bändivirityksistä, joissa sillä ihan tyytyväisenä soittelin. ;)
 
Toisaalta harmi sinänsä. Nykyään ei saa soittamisesta samoja fiiliksiä soitellessa vintagekitaralla käsintehdyn putkicombon läpi kuin mitä aikanaan halvalla kitaralla ja alitehoisella trankkucombolla. Toki fiilistä ei olisi senkään vertaa, jos pitäisi vetää niillä ekoilla kamoilla.
 
Ekassa akustisessa kitarassani kyllä on edelleen fiilis kohdallaan, joskaan ei ehkä siinäkään ihan kuten joskus aikanaan.

 
Joo, näin tämä homma varmaan on. Ei sitä ensimmäisen akustisen tai sähkökitaran ja vahvarin fiilistä saa enää mistään. Vaikka kokeilisi kuinka hyvää soitinta ja vahvistintakin.
 
En kyllä myöskään usko, että ainakaan omat ihan ensimmäiset vahvistimet muutuisivat nykyään paljoakaan paremmiksi, vaikka soittaisin nykyisillä kitaroilla. Soittotaidollisesti saisin varmaan muutoin niistä enemmän irti kuin silloin aikanaan.
 
Eka akustinen Landola on minulle vielä tallessa, mutta sillä on lähinnä tunnearvoa. Aikoinaan kun sen sain, niin tuntui kuin olisi lottovoitto osunut kohdalle. Tosin huono vertaus kun ei sellaista ole koskaan tullut, ainakaan isompia voittoja :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=227022