Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Manteli
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Yamaha NTX700C BS - onko hintansa väärti + tilaaminen netistä
Aika:06.03.2015 14:56
Heipä hei, postasin tämän saman aloituksen tuonne kitarakamojen puolelle, mistä minut ohjattiin tälle keskustelualueelle, joten pahoitteluni tuplapostauksesta saman aiheen tiimoilta!

Olen täysin aloittelija kitaransoitossa, eli olen opetellut sointuja tässä nyt kuukauden päivät, soittimena on ollut kaverin vanha Yamaha C40. Himoitsen uutta soitinta itselleni kuitenkin, ja luettuani eri vaihtoehdoista tämä
 
http://www.thomann.de/gb/yamaha_ntx700c_bs.htm
 
saattaisi olla minun kitarani. Tykkään nylonkielisen soundista enemmän kuin teräskielisen ja kapeampi otelauta ois kuitenkin mieluisa. Ja toi on vaan niin nätti.
 
Onko Yamahan NTX700C hintansa väärti? Entä miten toimii kitaran tilaaminen netistä, kun ei ole mahdollisuutta päästä kokeilemaan soitinta? Paikallisessa soitinkaupassa (joita tosiaan on yksi koko kaupungissa) ei ollut kyseistä mallia saatavilla.
 
Tiedän, että en tarvitse mikitystä, mutta kapeampikaulaisissa nylonkielisissä ei taida olla kovinkaan paljon valikoimaa. Kitarakama-alueella arvelin NTX700:n olevan liian hyvä minun tarpeisiini, mutta sain juuri mieleistäni uskonvahvistusta, eli kitara saakin olla parempi kuin soittajansa :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=226982