Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tankero
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Se Rap "musiikki"
Aika:03.03.2015 17:08
leprechaun: Ihan pakko purkautua. Ja ihan vaan oma mielipide ja ihmiset saakoot tehdä mitä tykkäävät. Räppi on ihan vaan viihdettä siinä missä karaokekin. Ja yhtymäkohdathan ovat selkeät.
Jos keikalla kaikki on ihan itse soitettua, eikä mukana ole karaoke-elementtejä kuten äänitettyjä taustoja, sitä osaan arvostaa. Ja jos vielä levytys on sama kun mitä bändi keikalla pystyy samalla lailla ja samoilla soittimilla esittämään niin arvostukseni vaan nousee. Sulatan soundien muuttamisen ja lisälaitteiden käytön mutten sitä että mukana on elektroninen boxi joka vetelee esim toista ääntä laulajan päälle. Siinä ei arvosteta kovin paljon kuuntelijaa.
Räppi taitaa olla suomalaisesta näkökohdasta aika kaukaista ja huonosti tavoitettavaa kulttuuria. Esimerkkinä lähempää ja paremmin tavoitettavaa: https://www.youtube.com/watch?v=PdFyELhvMiA . Vaikka sanoma ei ole enää poliittisesti korrektia on se tavoitettavissa. Ja kaikki on soitettua ihan itse. Wolfe Tones on jonkinlainen jäänne menneestä, yhä edelleen. Mutta sanoitukset eivät ole tyhjänpäiväiset eikä tarkoituksettomat.

 
http://youtu.be/8de2W3rtZsA
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=226792