Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Oisko Sinitaivas,Iltatuuli kappaleeseen riffii?
Aika:03.03.2015 01:13
Kampela77: Mun mielestä on kyllä melko surullista, kun muusikoiden keskustelufoorumilla kysytään kuinka jonkun kappaleen riffi menee, niin aletaan vinkumaan rahan perään.
Näinköhän? Oletko itse koskaan tehnyt nuotteja? Jos et niin nyt on oiva tilaisuus
olla se "laupias samarialainen" joka auttaa ns hädässä olevaa pelkästään hyvästä sydämestä...
 
Hienoa yhteisöllisyyttä. Uusi muusikko haluaisi apua alkutaipaleella, niin kokeneilla syttyy vain euron kuvat silmissä.
Juu ei ja ei. Itse en kaipaa sitä 10-50 euron korvausta yhdestä biisistä vaan kannustan AINA omatoimisuuteen eli OPETTELEMAAN itse plokkaamaan soinnut.
JOS on todella pätevä syy MIKSI näin ei voi toimia niin ok MUTTA se syy olisi hyvä kertoa ja perustella kun tälläsiä pyyntöjä palstoille laittaa.
 
Jos ei halua auttaa, niin voi pysytellä mielestäni hiljaa. Ihmiset tekevät paljon vaativampiakin asioita ilmaiseksi kuten open source softaa.
Voe voe...JOS kysyjä pystyy perustelemaan tarpeensa niin mun maailmaa ei kaada sointulapun tekeminen, mutta EDELLEEN...mitään ei opi jos ei yritä itse, se on ihan faktaa!
 
No joo...olen itse ns vanha pieru (57v) ja kasvanut aikoina jolloin omatoimisuus oli MUST jos meinasi jotain oppia. Valitettavasti näin ei ole nykyään, syyttävä sormi osoittaa suuntaan internet ja "mulle kaikki heti" kun ei vaan tarvi tehä mitään kun lähes kaikki on saatavissa ilman vaivaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=226512