Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kellarikitaristi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Line6 Amplifi, kellari sankarin olohuone keikkasetti?
Aika:02.03.2015 22:55   (muokattu 03.03.2015 08:09)
Tarttui näkökentään tuollainen vuosi sitten lanseerattu härpätin, joka ainakin herätti omaa mielenkiintoa mallintaviin multisaundi masinoihin. Tuntuu olevan aikalailla kaikkea mahdutettu yhteen pakettiin jonka ohjaaminen tapahtuu älyphonella tahi pädillä. Itse kuitenkin tykkäsin siitä että masinan voi otta mukaan suht helposti jos saa jonkun ruinattua soittosessioihin kaveriksi. Ei tarvitse raahata vahvaria, multihärpätintä ja kassillista erimoisia piuhoja ja asennella niitä sitten hikisenä.
Olenko mainosmiesten uhri vai onko tuossa laiteessa ihan aikusten oikeesti järkeä? Noihin myyntivideoihin kun ääntä voi niin paljon jälkikäsitellä että hirvenpierukin kuulostaa tarvittaessa Stuart Hammin basso soololta.
Juu ja tiedän ettei tuo ole point to point a-luokan high-gain butiiki vahvistin, enkä ole sellaista etsimässä, vaan himapierulle sopivaa moniäänimultimökämölistintä. Siis jos jollain on pidempää käyttökokemusta amplifi vahvarista kuin 5min kaupassa tai ehdotuksia varteenotettavista vaihtoehdoista ja halua jakaa tietämystään niin kiitos.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=226930