Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tomboarmageddon
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Zildjian Profi Pack?
Aika:20.02.2015 11:41
tuquoque: Laitanpa vielä yhden kommentin muille infoksi. Mä luulen että tajuan Zildjianin strategian näiden pakettien kanssa.
 
Jos olen oikein ymmärtänyt, K-sarja valmistetaan täysin koneellisesti ja käsityö on lähinnä pakkaamista ja laaduntarkkailua. Täysin soittokelvottomat, kierot yms. kappaleet Z varmaankin sulattaa uudestaan ja valmistaa uusia peltejä. Hihnoilla saattaa kuitenkin tapahtua myös muita virheitä, jotka ovat lähinnä esteettisiä. Kun tsekkasin oman pakettini tarkemmin läpi ja myymälässä vertasin irtokappaleina myytäviin, pätee ainakin mun paketin kohdalla.
 
Ridessä on kolme pientä naarmua ja kuvussa hankaumia. 18" crashissä on joku värivirhe, keskellä peltiä kulkee omituinen punertava rengas. Hihatissa ja 16" crashissä leimat on toisessa K jotenkin vino ja toisessa leima suttuinen (K:n väliviivat ei näy).
 
Noi on kaikki vähän sen tyyppisiä virheitä, että jos ostaisin peltiä täyteen hintaan, luultavasti jättäisin nämä hyllyyn ja valitsisin esteettisesti virheettömän kappaleen tai tinkisin hinnasta. Zildjian hoitaa siis tinkimisen puolestani pakkaamalla epäkurantit pakettiin ja laskemalla hinnan riittävän alas, että virheet ei paljon haittaa.
 
Soundi on kuitenkin priimaa, ja noiden pienten kosmeettisten ongelmien takia ostaja säästää n. 400 euroa vs. priimakappaleet. Musta oikein hyvä diili ja ns. win-win-situation.

 
mulla on semmonen muistikuva, että lopuks taotaan vielä käsin viimeistelyt. Saattaa olla mutuakin, mutta semlosissa pelleissähän on kaikkea pientä kosmeettista. Mun mielestä ihan sivuseikka jos pelti muuten kunnossa...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=226441