Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vanha_pieru
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:USB interface+studiosofta biisien tekoon
Aika:19.02.2015 13:30
metlica: Ok, kiitos. Eli juuri alotuksessa mainittu usb interface ja softa riittää. Audix f50 mikki löytyy omasta takaa. Himassa ja treeniksellä aattelin raidat vetää. Tajusin, ettei mun koneessa oo cd asemaa, mutta ton softan taitaa pystyä lataamaan ihan netistä. Sit vaan opetteleen softan käyttöä.:P Aika hintavia nuo tuntuu olevan, mutta kahtellaan. Tosiaan lisää vinkkejä ja ehdotuksia saa heittää jos jotain tulee mieleen.
 
Muutamalla linkillä ajattelin jelpata. Ymmärsin, että ei haittaisi, jos halvalla pääsisit? Nämä kolme on täysin ilmaisia: Reaper (äänitysohjelma elikkäs DAW) ja kitaraan efektiä ja mallinnusta Amplitubesta ja Guitar Rigin ilmaisversiosta.
http://www.reaper.fm/
http://www.ikmultimedia.com/products/amplitubecs/
http://www.native-instruments.com/e … omplete/guitar/guitar-rig-5-player/
Olikos sinulla jo kitaraan multiefektipedaali? Itse aikaistin semmoisen ostamista, kun minulle kävi ilmi, että se toimii (en tiedä kaikkiko, mutta ainakin jotkin) myös äänikorttina (usb audio interface englannin murteella). Semmoiseen vaan kitara kiinni ja se puolestaan usbilla tietokoneeseen, DAW auki ja eikun äänittelemään. Amplitubella ja Guitar Rigillä voi myös soundia viilata mieleisekseen (myös jälkikäteen, raidan jo äänitettyä) tai sitten multiefektipedaalista jo ennakolta säädät soundit kohdilleen ja äänität sen raidaksi.
En ole varma oliko nämä asiat sinulle jo itsestäänselvyykisä, vai tarpeellista ohjausta alkuun pääsemiseksi...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=226710