Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:cosmob83
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Onko kokemusta Thomannin StudioRTA Producer station pöydästä
Aika:14.02.2015 16:34   (muokattu 14.02.2015 16:37)
Kiitoksia kommenteista.
 
Mittanauhan kanssa sähläililtyäni ja vähän tarkemmin mietittyä noita ergonomia-juttuja tulin siihen tulokseen että toi pöytä ei ole paras ratkaisu. Mulle tärkeätä pöydässä on saada midikontrolleri omalle liukutasollensa (ja inhoan näppiksen/hiiren kanssa noita liukuvia alatasoja) ja mieluiten laitan kaiuttimet omille ständeillensä. Senpä takia päädyinkin tähän: http://www.thomann.de/fi/zaor_miza_jr_black_cherry.htm
 
Tohon saa näytön käytevästi upotettua osaksi pöydän sisään, midikiipparin ja Cubasen fader controllerin saan tohon liukuvalle tasolle ja pöydälle mahtuu muut kamat. Rajallisen budjetin ja ajan takia piti jotain nyt vain tilata, ja toi tuntui toistaiseksi parhaimmalta vaihtoehdolta.
 
Itse väsäiltyhän olisi paras ratkaisu, mutta siihen ei ole aikaa, työkaluja tai taitoja. Parhaillaan meneillään uuden kämpän remppa ja muutto, jonka jälkeen pitäisi päästä suht pikaisesti suoltamaan matskua maailmalle.
 
Edit: Ja hyvä pointti tuo näytön korkeus. Sitä osaa olla itse aika tahvo välillä kun tuommoiset asiat menee ohi. Töissä meillä on näytöt upotettu snadisti pöydän sisään, jotta ei tarvitse tuijotella ylöspäin. Jotenkin aivan itsestäänselvä asia niskan kunnon kannalta, mutta eipä tullut ajateltua. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=226600