Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mistä näitä Greco soittimia löytyy?
Aika:24.01.2015 01:30
zedder: Yksi syy Grecojen kotimaisen tarjonnan lisääntymiseen voi olla se että käytettyjen kitaroiden hankkiminen Japanista on helpottunut Ebay:n ja Digimartin tapaisten palvelujen/sivustojen myötä
 
Tällä on erittäinkin suuri merkitys. Japaninmaalla on useita brändejä, joita ei ole minkään maahantuojan toimesta aikoinaan Suomeen tuotu. Lähinnä syystä seuraavasta Grecon kohdalla merkittävää on se, että Grecon (joka oli Kanda Shokai-jakeluyhtiön merkki) markkina-alue oli pääasiallisesti Japani, osa malleista oli osittain tai täysin samoja kuin Hoshino Gakki Ten -yhtiöllä joka taas toimi pääosin Japanin ulkopuolisilla markkina-alueilla. Miksi esim. Levytukku olisi tuonut maahan suurin piirtein samanlaisia kitaroita, kuin edustamansa merkki?
Myöhemmin Hoshino toki kotimarkkinoillekin alkoi markkinoida, mutta se on jo sitten toinen juttu..
Lähinnähän tänne Suomeen on tuotu noita muutamaa mallia, Grecon "oma" mallisto on täällä, vois sanoa että miltei täysin tuntematon, mikä sinällänsä on sääli. Nuo "pesukoneet" ja kopiot kun tuntuvat suurissa määrin olevan niitä "erittäinkin kiinnostavia" malleja ainoastaan.
Mitäs, kun verrataan Hoshinon tai Kanda Shokain LP-kopsua, niin kumpikohan niistä se parempi on.. tämä olis vertailun ja sokkotestin paikka.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=226384