Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Aitoustodistukset
Aika:16.01.2015 17:52
varakeef: Ihan turhaa silppua. Ne jotenkin antavat harhakuvan siitä, että jonain päivänä ostamani tavara on haluttua keräilykamaa ja kyllä, minulla on silloin vielä ... Öö ... kassikarkit... eli case candy tallella.
 
Tässä on kyllä perääkin. Minusta näilläkin aitoustodistuksilla yritetään lisätä sen tuotteen arvoa ja kuluttajien kiinnostusta kalliita kitaroita kohtaan.
 
Toisaalta aika koomista, että juurikin niitä soittimia jotka on pajan parhaimpia/kalliimpia kitaroita pitää oikein paperilla todistaa, että kyllä tämä on sen ja sen merkkinen :)
 
Onhan tässä tietysti sekin puoli, että esimerkiksi Gibson ja Fender tekevät niin kalliita kitaroita. Tällä en tarkoita niitä perusmalleja, vaan jonkun tietyn soittajan soittimia jotka on relikoitu sitten originaalia vastaavaksi.
Näistä kitaroista jos hinta on 5 numeroinen euroissa niin kyllä sellaisen "hyvän kopion" varmaan joku tekee jossain halvemmalla. Siihen samaan saa varmasti sen aitoustodistuksenkin ihan minkälaisena haluaa :(
 
Ikävä juttu, että hommat on menneet tällaisiksi. Ihan kaikki soittajat eivät varmaan tiedä jokaisen merkin oikeita aitoustodistuksia tai sitä milloin niitä on alettu tekemään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=226260