Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iec
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mitkä putket peavey valveking 112?
Aika:08.01.2015 08:30   (muokattu 08.01.2015 08:35)
Laulava Kylätohtori: ...Ja aina on musta hevonen, eli elementin vaihto, jos putkilla ei vahvari tokene...
 
Komppaan tuota kajarin vaihtoa. Sillä yleensä saa isomman vaikutuksen aikaan kuin putkien vaihdolla (edellyttäen että putket eivät ole ihan lopussa). Jos on kyse kombosta, niin aloittaisin metsästämään youtube-pätkiä missä vertaillaan VK112-komboa orkkiskajarilla vs jollain muulla elementillä. Samalla tekniikalla etsin Peavey Classic 30-comboon paremman kajarin.
 
Hyvällä tuurilla (tai oikeastaan huonolla) Valvekingissä on sama Blue Marvel kuin Classic 30:ssäkin. Silloin siihen voisi kokeilla esim. WGS Retro, WGS Veteran tai WGS Reaper-kajaria. Ja jos haluaa sen legendaarisen läpileikkaavan ylämiddlepiikin, niin sitten Celestion Vintage 30-kajari voisi olla passeli. Itselläni on kokemusta vain WGS Retrosta ja Veteranista ja tällä hetkellä omassa Fenderissä on kiinni Retro. Peavey Classic 30:ssä oli poismyytäessä kiinni Veteran. Retrosta voisin kertoa sen, että siinä on ainakin takaa avoimessa combossa tosi tymäkkä ja kontrolloitu alaäänten toisto, eli voi soitella hieman räyhäkkäämpääkin musatyyliä ilman, että menee alakerta ihan muhjuksi tai veteläksi :)
 
EDIT: Tähän valveking kajarinvaihtoon löytyy oikein oma sivustokin ameriikan kielellä http://ultimate-guitar-valveking.wi … aces.com/Speaker+Change+Information
 
-iec
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=184885