Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Yleistä baarikeikkailusta ja keikkapaikoista
Aika:01.01.2015 16:58
baron: Nyt mä allekirjoitan!
Luulisi että se olisi yhteinen intressi että kapakka olisi mahdollisimman täynnä, meillä on yleensä kiinteä liksa (ei lipputuloprosentti) eli saman saamme vaikka siellä ei olisi ketään mutta kivampi olisi soittaa täydelle salille ja kyllähän kapakan bisnekseenkin vaikuttaa jos mun janoiset fanit tietää keikasta ja tulee paikalle.

 
Komppaan kympillä. Siis nimenomaan tommoiseten paikallisbaarien kohdalla ainakin.
 
Kyl se on ihan sen paikallisbaarin omaa mainontaa kertoa asiakkailleen mitä mahdollista ohjelmaa se on asiakkailleen tarjoamassa. Keksiviikkona karaoke alkaen klo 19. Torstaina tietovisa alkaen 19 Lauantaina Baron&pojat alkaen 20. Sunnuntaina lätkämatsi isolta screeniltä klo 15. Mielellään siten, et paikkakuntalaiset ne ehtii hoksata. Ei o hirveesti hyötyä laittaa julkkaa oveen ja A- ständiä pihalle vasta tapahtumapäivänä, koska silloin sen hoksivat vain ne, jotka ovat muutenkin sil hetkellä kävelemässä ovesta sisään.
 
Bändin oma mainonta on sit bändin vastuulla, mut kyl kapakooitsijan luulis pyrkivän kertomaan oman juottolansa tulevista tapahtumista asiakaskunnalleen.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=225858