Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Harman Kardon 2.1 kotiteatteri + sähkökitara
Aika:30.12.2014 11:40   (muokattu 30.12.2014 11:41)
elli-noora: Moi,
 
Ostin seuraavan kotiteatterijärjestelmän:
Harman Kardon 2.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-375W
 
http://www.gigantti.fi/product/tv-j … -1-kotiteatteri-3d-blu-ray-bds-375w
 
Onko kenelläkään kokemusta miten saisin liitettyä sähkökitaran tähän vehkeeseen? Suoraa koloa sähkökitaran piuhalle ei ole, mutta onko jotain adapteria olemassa, ja mikä on oikea kolo mihin se tökätään (jos siis edes mahdollista)?

 
No mainitaan vielä, että sen kitaran voi laittaa siihen AUX liittimeen, mutta kuten tuossa jo todettiin, niin tarvitsen jonkin etusen siihen väliin. AUX:in pitää syöttää linjatasoista signaalia eikä kitarasta suoraan sitä saa ja siksi siihen pitää laittaa etuvahvistin. Etuvahvistimia on todellakin miljoonaa erisorttia ja vaikka halpa mikkietunen vaikkapa ART tube MP muuttaa sen signaalin linjatasoiseksi, mutta se kuulostaa tuossa systeemissä aika pahalta. Parempi tulos saadaan kitarakäyttöön tarkoitetulla etuvahvistimella joista halvimmat käyttökelpoiset ovat varmaan juurikin ehdotettu Line6 Pod (taisi olla takavuosina joku pocketpod joka olisi ollut alle satasen), mutta paremmat podit maksaapi useamman sata euroa. Behringeriltä voipi löytyä halpoja kitaraetuvahvistimia mallintimineen.
 
Öh, niin askomiko taisi tuon edellä olevan jo sanoakin lyhyemmin ja fiksummin.
 
Jos sulla ei ole jotakin ihan erityistä syytä törkätä kitaraasi tuohon laitteeseen, niin komppaan kylätohtoria ja sanon että älä törkkää. Jos osta kitarallesi podin tai vahvarin tai etusen niin niitä voi hyödyntää myös kitaran kytkemiseen tuohon laitteeseen jos se jostakin syystä tuntuu sinusta mielekkäältä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225980