Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Karhukoira74
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Yleistä baarikeikkailusta ja keikkapaikoista
Aika:18.12.2014 19:23
Avataas tämmöinen, koska sydämellä on "yleistä asiaa". Taas eilisen keikan jälkeen yöllä ajaessa kotiin ehtii miettimään asioita, ehkä liikaakin.
 
Mutta sitten yleisesti: mikä vittu näitä baareja vaivaa, ettei edes yritetä promota noita keikkoja baarin omasta toimesta. Tuntuu että bändit on vaan vaivaa ja tulevat ja kyselevät vittuillakseen keikkoja ja soittomahdollisuuksia. Bändin pitäs tuoda kaikki yleisöä myöten omilla voimin, parhaassa tapauksessa PA:kin ilman kustannuksia ja maksaa vielä talon miksaajalle vaikka tupa ois tyhjä. Ei sinällään, hyvä mixaaja on liksansa ansainnu ja kaikki tyypit keitä oon tavannu niin asiallisia kavereita ja pyyteettömästi hommansa hoitaneet.
 
Uskoisin että jokaisella bändillä ja baarilla on aivan täysin sama tavoite, saada tupa täyteen kaljaa juovia asiakkaita, ja jotka samalla kuuntelisivat uutta musiikkia. Päinvastoin nyt eilisellä keikkamestalla, promoaminen oli yksi A3 -flyer jossain ilmoitustaululla, jonka henk.koht. vein suoraan käteen viikko ennen keikkaa että laittakaa, jooko? Yläkertaan kun pyydettiin että voidaanko laittaa A4 -papereita teipillä ohjaamaan kulkua, että alhaalla ois livemusaa niin suhtautuminen oli vähintäänkin nihkeätä.
 
Tämmönen ylimielisyys paistaa erityisesti pääkaupunkiseudun mestoissa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=225858