Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Studiokuulokkeet
Aika:18.12.2014 15:17
saastara: Jees, kuten sanoin, edellinen rajusti karrikoiden. Tietysti valmistuserien koot, mainonta, katteet ymv muodostavat ihan oman osansa lisäksi ja vääristävät kuvaa. Mutta itse uskon, tai ainakin haluan uskoa, että firmat, ainakin alalla jalansijaa ja tiettyä 'statusta' saavuttaneet, pyrkivät rahan lisäksi tekemään myös budjetin rajoissa mahdollisimman hyviä tuotteita.
 
Jos on kaksi tuotetta josta toinen tekee helvetisti asioita samalla rahalla kuin, toinen yhden, mulla ainakin alkaa hälytyskellot soida jos oletetaan, että mutkia ei olisi oi'ottu, jos hinta on sama. Mutta tässä kohtaa tietysti myös se oma tutkinta, ja selvitys asioista nousee arvoon arvaamattomaan.

 
Musaharrastajat ja tietenkin ammattilaiset lienevät sen verran vaativaa asiakaskuntaa ettei niitä voi helposti korealla kotelolla hämätä jos soundi on kuraa. Tämä seikka on varmasti valmistajien tiedossa. Jos joku piittaa kuulokesoundista niin paljon, että on valmis ostamaan ylimääräisen kuulokevahvistimen, niin ei sille mene varmaan läpi sellainen että pantaisiin sama jööti vain eri pakettiin. Joten lienet varmaan oikeassa tässä asiassa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=225843