Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Quru
Alue:Media ja viihde
Aihe:Salibandy
Aika:15.12.2014 10:49   (muokattu 15.12.2014 10:50)
sellisti: Kun katoin teksti-tv:n etusivulta että "Suomi hävisi niukasti finaalin" niin tiesin heti miten matsi on mennyt. Suomi mennyt alkuhurmiossa johtoon. Sitten alkaa pelottaa koska Ruotsi ja historia. Ja sieltähän se Ruotsi sitten tulee hitaasti mutta varmasti ohi. Nuo "avopaikasta yli ja heti perään Ruotsi tuurilla johtoon" -elementit on vaan kirsikoita kakun päällä että vituttaisi vielä pikkuisen enemmän.
 
Eli kuulostaa tutulta, joo.

 
Peli oli tiukka ja viihdyttävä, mutta yleisesti palloilulajista riippumatta ärsyttää nuo "tällä kertaa pomppi vastustajalle"-lässytykset. Peliväline pomppii aina, mutta ei se koskaan pompi suomalaisille, kumma juttu. Maalintekijä laittaa niistä pompotuksista sisään ja jos sitä ainaista "ei pomppinu meille"-hokemaa jatketaan, ei meiltä tulla koskaan tuottamaan isoja määriä yksilöitä jotka pompottaa sisään. Yksittäiset pomput, tuuri ja sattuma toki oikeasti ratkaisevat yksittäisiä pelejä, mutta kun otannaksi otetaan tuhannet ja tuhannet pelitilanteet niin maalintekijät erottuvat, ja jos edelleen pidetään kiinni siitä että "tänään oli huonoa onnea" niin asia ei muutu yhtään miksikään.
 
Tämä ei ole mikään "saatanan Nuori Suomi ja kaikki pelaa"-valitus, ihan eri asiakokonaisuus on se mihin junnu-urheilulla pyritään. Mutta jostain syystä toistuva teema lajista toiseen on se, että suomalaiset tekevät kovasti töitä duunariasenteella ja puolustavat kurinalaisesti, vastustaja tekee sitten ne maalit. Enkä usko että tuolla pomppimisen harmittelulla asetelma ainakaan muuttuu.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=224259