Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kallipää
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Dean Guitarsin Dave Mustaine signaturet?
Aika:11.12.2014 23:17
Onko kellään kokemusta Deanin Dave Mustaine -signature malleista?
 
thomannilla olis just nyt tarjouksessa Dean Guitars Dave Mustaine Zero MS: http://www.thomann.de/fi/dean_guitars_dave_mustaine_zero_ms.htm
ja kovasti sieltä on tietään pukin konttiin etsimässä.
 
Arvosteluja tai demoja ei hirveästi löydy netistä, mutta mitä oon saanut kasaan, että noi Live Wire -aktiivimikit olis kyllä hyviä omassa kastissaan, jopa EMG 81, 85 -satsia parempia ( https://www.youtube.com/watch?v=pSmTxqqQlyQ ). Parissa demossa mitä löysin, soundi kuulostaa kyllä vahvalta ja hevimeteliin sopivalta ( https://www.youtube.com/watch?v=PGB8tnR6gU4 ja https://www.youtube.com/watch?v=g4Tyw5awUsU ). Ei välttämättä muihin genreihin sitten taivu, kun vähän tukkonen vaikutelma siitä soundista ainakin noiden perusteella tuli. En tiedä johtuuko sitten potikoiden asennosta styrkkarissa ja/tai kitarassa.
 
Mutta muuten pääosin siis hyvää olen kuullut. Kaulan tatsia ja tasapainoa on kehuttu ( http://www.musiciansfriend.com/guit … -dave-mustaine-zero-electric-guitar ). Mutta toi tatsi mietityttää, kun sitä nyt ei näin etäältä pääse tunnustelemaan. Eli jos jollakin on jotain kokemusta noista, niin mihin vois mahdollisesti verrata?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225780