Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr. Mustard
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Neil Young
Aika:24.05.2004 23:48
Voi voi sentään... Young kuuluu niihin legendoihin, joita ei voi järjellä toiselle selittää (eikä tarvitsekkaan)... mies on ylivertainen nero musiikin tekemisessä ja useille liian persoonallinen esittäjä...
 
täytyy kompata. Kyllä Niilon levykatalooki on kokonaisuudessaan laadullisesti korkeatasoinen, vaikka levyjä on tullutkin jo karipeitsamotahtiin.
 
Hattu kourassa kumarran kunnioittaen hra. Youngille. Kyllä Niilo on jo kaiken arvostelun saavuttamattomissa. Vaikka se nauhoittaisi seuraavat viisi levyä pelkkää piereskelyään niin ei sen asema rockin kummisetänä horjuisi pätkääkään.
 
Youngille hyvä vertailukohta on hänen aikalaisensa, pitkän linjan legenda Bob Dylan, jota myös arvostan hattu kourassa. Kuitenkin olen sitä mieltä, että Young on kiilannut suorituksillaan vähintäänkin Dylanin rinnalle (ellei jo ohikin). Dylan on kuitenkin yleisesti ottaen ollut tunnetumpi ja arvostetumpi kauan aikaa, mutta näkisin että vähitellen myös suuren maailman korvissa tilanne muuttumaan päin.
 
Vaikka Youngin klassikot löytyvät 70-luvulta, niin kyllä Niilo on pystynyt loistaviin suorituksiin kaikilla levyttämillään vuosikymmenillä. Esim. jokin Ragged Glory tai Mirror Ball? Mikä niissä on huonompaa kuin esim. Rust never Sleepsissä tai Zumassa?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=61509