Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Euphonium
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Mistä bändi "Wanhukselle"
Aika:27.11.2014 15:45
töissätäällävaan: Kirkkonummella varmaankin on "meitä"soittajia,mutta tämä nyt on tälläinen tuppukylä.jossa ollaan niin sisäänpäin lämpeneviä että ei täällä kehenkään ulkopuolelta tullut ainakaan helpolla tutustu. Muutenkin tuntuu että me yli viisikymmentä täyttäneet ei osata kuin harvoin tutustua uusiin ihmisiin ,ehkä vain työpaikalla tai baarissa,jos sielläkään...
 
Itse haluaisin myös soittaa kimpassa,mutta en osaa tutustua ihmisiin,en haluaisi mitään keikkoja,enkä muita sitoumuksia,mitä bändit joutuu kohtaamaan,esim treenitilan etsiminen yms,joten kasiraidan ja Garagebandin kanssa mennään.
No,ehkäpä sitten eläkkeellä,silloin soitetaan sitä,mitä muistetaan...

 
Meillä on toiminut keskikokoisessa kaupungissa pari vuotta kuusi miehinen terapiabändi, jossa nuorin on kolmekymppisnen ja vanhin soittaja kuusissa kymmenissä muut siltä väliltä. Soittajia olisi lisääkin tulossa, mutta vakiintuneeseen porukkaan ei mahdu uusia ja jostain syystä kaikki soittaisivat kitaraan, mitä on jo kolme kappaletta bändissä. Keikkoja ei olla tehty, mutta viime aikoina on alettu puhua, että pieniä ei ammattimaisia keikkoja voitaisiin tehdäkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=225545