Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Maestro by Gibson
Aika:27.11.2014 14:11
Sarko: Koska halutaan lisää rahaa. Jos markkinoilla on tilaus tuollaisille markettikitaroille niin sitten sitä tilausta on ja yritys yrittää vastata kysyntään. Ei nuo Maestro By Gibsonin aloittajapaketit varmaan laadultaan merkittävästi poikkea esim. seuraavasta paketista:
 
http://www.thomann.de/fi/fender_squ … id=126b68115dba7db79291d9ec4c8d5a68
 
Ja hei, ihan oikeesti: nuo paketit on tarkoitettu joulupukin konttiin penskoille, ei meille M.netin kamarunkkareille. En jaksa itse pöyristyä siitä että Gibson tekee alamerkillään halpiksia, eikä tää seikka ole brändiä pilannut silmissäni. Eikös tämä sama keskustelu ole käyty jo kun esim. Fender avasi Meksikon ja Japanin tehtaansa?

 
Ei varmastikaan poikkea, mutta täytyy sanoa että ei nuo Squier Bulletit kauheasti Fenderin arvoa nosta minun silmissäni. :) Itse en tästä nyt mitenkään sydämistynyt tai yöuniani menetä. Eikä Gibson mene merkkinä tämän takia boikottiin, Gibsonin ostan jatkossakin jos sellaisen haluan. Samoin Fenderin kohdalla vaikka halpis Squieria puskevatkin. Nuo edullisemmat jenkki Gibsonit sen sijaan ovat olleet minusta tosi hyvä veto valmistajalta. Viehättävän koruttomia työkaluja mutta muuten ihan hyvää kamaa sen perusteella mitä olen päässyt soittamaan. Bisnestähän se Gibsonkin tosiaan tekee ja tarjolle tulee rompetta sinne alueelle missä on kysyntää. Minusta tämä veto ei vain ehkä ollut paras mahdollinen pitkällä tähtäimellä, kun niillä se edullisempi mutta hyväksi todettu Epiphone kuitenkin jo on tarjottavana.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225555