Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pehko
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:stereovahvistin/kajari asiaa: kahdet kajarit samoissa outputeiss
Aika:21.11.2014 19:40
Ostin jokin aika sitten uuden vahvistimen, semmosen kun Denon PM520AE. Valmistajan sivuilla antaa tehonkestoksi 4ohmilla 70w+70w ja 8ohmilla 45w+45w.
 
Mulla on tuossa nyt kiinni Acoustics Of Finlandin kaapit, ei mitään hajua minkä malliset kun ei sitä missään lue, paljonko niissä on watteja tai minkä ohmiset (luultavasti kuitenkin 8, kun muutkin saman merkkiset on) ne on. Löydy edes googlella kuvia.
 
No, sit mulla on tämmöset pienet kajarit, jostain Panasonicin sterkoista, 8ohmia ja 20w. Vanhalla vahvistimella luukutin ongelmitta AoF:ien rinnalla. Vahvistimessa oli tosin paikat kaksille kajareille, kun uudessa on vaan yksille.
 
Mietinkin tässä, että jos pyörittelen Panasonicien ja AoF:ien piuhat yhteen ja tuikkaan samaan aukkoon, niin a) toimiiko kaikki jees b) räjähtääkö pienet kajarit c) räjähtääkö isot kajarit d) räjähtääkö vahvistin e) räjähtääkö kaikki ja palaako multa kämppä.
 
Tykkään siitä jotenkin miten noi pienet tuo diskanttia paremmin esiin, ihan erilailla kun vaan vääntäis diskantti namiskaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=225502