Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mikael
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Slate Digital VMR
Aika:18.11.2014 23:55   (muokattu 19.11.2014 00:02)
saastara: Best of both worlds olisi tietysti VBC-tyyppinen ratkaisu missä räkin lisäksi olisi kaikki plugarit myös erillisinä plugareina, näin halutessa.. Mutta kyllä itseä ainakin miellyttää ajatus siitä, että kaikki tarvittavat nappulat on naaman edessä, kuten varmaan aika monia muitakin jotka on hiiriä enemmän puljannut miksereiden ja räkkihärpättimien kanssa. Vielä kun älyävät VTM:n ja VCC:n julkaista tohon sarjaan niin ei paljon muita plugareita ihminen tarvitse, jos vaan soundi miellyttää.
 
Mut eiks nyt missä tahansa DAWissa saa yhden kanavan kaikki plugarit samaan aikaan näkymään niin että ne nappulat on kaikki siinä? Mut totta et pitäishän ne saada silleen kuin itelle on fiksuinta - oli se sit miten tahansa. Keinotekoiset rajoitteet jonkun "analogisen" ja "oikean" nimissä on älyttömiä kun kyse on kuitenkin tietokoneohjelmista.
 
Mä en kyl taas oo yhtään enää varma siitä et onks tollaset hiirellä raavittavat "nappulat" mitenkään edes hyvä vaihtoehto, vaikka tokihan ne näyttää kivemmilta mut ei ne silti oo yhtään sama kuin oikea potikka. Oli sit miksannut tiskillä tai ei.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=225310