Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Sopivat PA-laitteet nuorisotilaan?
Aika:15.11.2014 06:24
Jaava: No siis tässä tapauksessa aloittajan kuvauksesta päätellen esiintyjät on tyyliin piano ja laulaja ja rummut akustisesti jos semmoisia on. En siis tarkoittanut, että mikä tahansa bändi toimisi missä tahansa ilman subbaria.
 
Mä olen sitä mielipuolta, et ensin ne laulukamat asialliseen kuntoon ja sit vaik myöhemmin budjetin salliessa miettii subeja.
 
Mikseriksi semmoinen jolla pärjää, rännejä ei ole liikaa. Jos se on AH mixwizard ala tonni tai käytettynä viissataa, niin siin ei voi mennä kauheesti pieleen. Jos budjettia ei ole, niin Jammulta löytyy 166 tai 206 ja se on jotenkin jännä juttu, et noi jammut on layoutiltaan hirveen helpommin lähestyttäviä, syystä jota en ymmärrä. Saundiltaan toi mixwizardi kyl pyyhkii sekä perseen, että lattian.
 
Jos ämyreiksi ottaa noi jo mainitut ärceeäffän kolmekympit tai nykyisin hintansa puolesta seiskakympit, niin pahemminkin voisi mennä metsään.
 
Mikeiksi ainakin jokunen viiskasi. Makuasiat on makuasioita, mutta tota ei ihminen saa rikki edes yrittämällä. Kestää ongelmitta pudotuksen ständistä kaakeliin.
 
Jos noi kamat jonkun bändin saundin pilaa, niin sit voivat tuoda omansa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=225364