Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AnniCav
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulun äänitys kamat. miten? mistä? häh?
Aika:12.11.2014 14:24
Moikka!
Kyselisin teiltä vähän kokeneemmilta ihmisiltä tätä asiaa, kun en mistään ole vastausta löytänyt.
 
Minä ja siskoni rakastamme laulaa ja lauleskelemme paljon kotosalla. Yhdessä ja erikseen. Nyt joulun alla ajattelin toteuttaa monivuotisen haaveemme ja hommata yhteiseksi joululahjaksemme laitteet joilla voisimme äänittää laulua ja saada se oma laulu ja tausta musiikki (esim joku youtube instrumental versio) siihen samaan niin että ne voisi yhdistää.
 
Ollaan toki äänitelty paljon lauluamme esim kameralla ja kännykällä mutta se ei ole ollenkaan sama, kuin kunnon mikki yms härpäkkeet.
Eli miten tämä onnistuu? Millä kamoilla saisin laulua äänitettyä tietokoneelle ja millä ohjelmalla saisin jonkun musiikin siihen taustalle. Olen siis täysin maallikko näissä jutuissa ei mitään kokemusta tämmöisistä.
Joten voisiko joku vaikka linkata suoraan jostain nettisivulta omasta mielestään hyvän hinta-laatusuhteen kamat laulun äänittämiseen? Erikseen tai valmiissa paketissa.
Ja jos vaan joku jaksaisi niin muutenkin käytännön neuvoja olisi kiva saada. Tiedän sen verran että jonkun mikin tarvitsen ja jonkun äänikortin? ja johtoja ja jonkun äänitys ohjelman. Mutta jos joku vaan voisi linkata suoraan mitä kannattaisi hankkia niin ei tartteisi tilailla "vääriä" tuotteita ja sitten mettiä että mitä näillä tehdään apua ja onko tämä nyt hyvä vai huono tuote kannattaako ostaa.
Kaunis kiitos auttajille! :))
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=225380