Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:karkki
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gear4music.fi
Aika:07.11.2014 11:44
Suosittelen! Viime keväänä tilasin sieltä nauhattoman Vintage Jazz-basson. Sain muutaman päivän kuluttua mailin, että noita ei ole saatu valmistajalta ja annettiin uusi arvio toimitusajasta. Saatavuusongelma jatkui, ja jonkin ajan kuluttua tarjottiin mahdollisuutta vaihtaa tilaus Squierin vastaavaan, jota oli varastossa. Ilmoitin, että jatketaan odottelemista. Noin kuukausi tähän kaikkiaan meni, mutta lopulta saivat Vintagen ja lähettivät.
Paketti lähti maktaan DHL:n pintakuljetuksena ja seurannan mukaan se näyttii kadonneen mustaan aukkoon matkalla. Laitoin mailia tästä kauppaan. Samana päivänä sieltä soitti yllättäen suomalainen kaveri, joka pahoitteli tilannetta. Olivat selvittäneet tapausta, bassoa tuova rekka oli myöhästynyt Suomeen tulevasta laivasta ja jäänyt ylimääräiseksi vuorokaudeksi matkalle. Ja tulihan se perille sitten.
Minun mielestäni Gear4music hoiti oman osuutensa esimerkillisesti, saatavuus- ja kuljetusongelmat eivät olleet heidän syytään, mutta niihinkin reagoitiin hienosti. Siksi ei ole pahaa sanottavaa putiikista.
Aika moni nettikauppa noita automaattikäännöksiä käyttää, vaikka ei kannattaisi. Ainakaan tässä tapauksessa se ei ole epäluotettavuuden tuntomerkki.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225302