Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stogis_88
Alue:Livetoiminta
Aihe:Mikä mikseri??
Aika:04.11.2014 11:10
anapena: Mikserivahvistin kytketään yleensä passiivikaiuttimiin, siinä on se kaiuttimen tarvitsema päätevahvistin mikseriin sisäänrakennettuna. Ns. pikkumikserit kytketään yleensä erilliseen päätevahvistimeen taikka aktiivikaiuttimeen, jossa pääte on kaiuttimen sisuksissa.
Minkäslainen PA teillä on? Ja eikö ne rummut muka kuulu tarpeeksi? Tehän tarviitte kohta erillisen miksaajan, jos rupeatte mikkejä kylvämään.

 
Okei, no meillä on siis aktiivikaiuttimet eli tuollainen "normi" mikseri riittää ilmeisesti hyvin.
 
Ollaan lähinnä rumpumikit ostamassa kaiken varalta periaatteella eli mikitän rummut vain jos on tarvetta. Muutamalla keikalla kun ollaan oltu isommissa työnväentaloissa tai vastaavissa joissa on todella iso juhlasali, niin tuppaa ne rummut vähän kyllä hukkumaan. Pienemmillä keikoilla ei tietenkään ole tarvetta.
Ja se kyllä muodostaa myös sen miksaaja ongelman mutta me ylitetään se silta kun sinne päästään. :)
 
Mutta onko jotain kommenttia noista miksereistä? Olemme myös monitorikaappia ostamassa laulajan tarpeisiin ja ei tuossa nykyisessä mikserissä enää reiät riitä.
 
Ja sellaista kysyn vielä että jos/kun bassaria mikitän keikoilla niin tarvitsemme vissiin erillisen subbarin sillä PA-kaapista ei sellaista löydy?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=225210