Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Laadukasta kierrejohtoa??
Aika:29.10.2014 10:01
Krice: http://www.thomann.de/fi/fender_premium_koilkords30.htm
 
Minulla on tuo Fenderin parjattu johto kestänyt hyvin, tosin ehkä se on käyttötyylistäkin vähän kiinni. Kätevä erityisesti studiopuuhissa, kun johto ei mene solmuun ja saa rullattua pöydälle kun sitä ei käytä. Ei tunnu myöskään ottavan häiriötä, vaikka se menee kaikkien monitorien ja muiden vekottimien vierestä.

 
Joo, mulla on ollut noista Fender piuhoista aika kielteisiä kokemuksia (yksi suora kangaspäällysteinen ja kaksi valkoista kierrejohtoa) ne jäivät hyvin lyhytikäisiksi johdoiksi kaikki ja häiriöitä oli lähes alusta saakka niissä kaikissa. Siksi kutsun niitä paukkulangoiksi. Viimeisen johdon katkaisin ja purin katsoakseni mitä se on syönyt ja kyllä se oli yllättävän heppoista kamaa (pari karvaa kulki keskellä ja pari karvaa kiersi sitä muodostaen muka vaipan). Ajattelin silloin, että eihän ne kalliita ole mutta jätän jatkossa hyllyyn mokomat.
 
Täytyy tutustua tässä ketjussa ehdotettuihin, kiitos vaan vinkeistä. Kotonakin hyvä johto on mukavampi käyttää kuin huono johto. Johdon hyve on johtaa ja jos se ei sitä tee, tai tekee huonosti niin sitten harmittaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225176