Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kipander
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keikkapäivä-kirja
Aika:29.10.2014 10:00
Moi kaikille!
 
Kiitos kommenteista puolin ja toisin. Tämän ketjun tarkoitus on keskittyä nimen omaan tuohon kirjaan ja keikkailun saloihin. Seuraavissa osissa keskustellaan paljon kitarakamojen käyttämisestä keikoilla, kitaran vaihtamisesta ym. Lisäksi mukana on valikoima keikalla sattuneita ongelmia, joista uskon olevan jokaiselle hyötyä.
 
Kirjaa saa siis pokkarina, painoimme sitä erän offset-painolla ja painoimme lisäksi hinnan niin alas kuin mahdollista. Blogi on siis luettavissa myös veloituksetta sivuiltamme.
 
Yritimme vuosi sitten "Pysyvä"-ketjun avaamista, mutta sen seurauksena kukaan ei enää huomannut postauksiani. Eli Pysyvät-ketju junnaa pahasti paikoillaan ja jo ajatuksena vähän menneen talven lumia. Somesta tuttu feed on se mihin kaikki ovat nykyään tottuneet.
 
Pyrin postaamaan kaikki bloggaukseni niihin kuuluviin aihepiireihin. Etsin "haku"-toiminolla, onko aiheesta keskusteltu ja pistän blogi-linkin tuohon ketjuun. Näin olen toiminut esim: pedaalilauta-videosarjamme kanssa.
 
Jos kirjan jakaminen ilmaiseksi ja sen kappaleiden linkittäminen koetaan mainostukseksi, olkoon niin. Itse koen, että annan kaikille mahdollisuuden saada sama sisältö haluamassaan muodossa. Jos kirja ei hotsita, täsmälleen sama sisältö on luettavissa blogistamme ilmaiseksi.
 
Parhain terveisin
 
Kimmo Aroluoma
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=225077