Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:AsusTP500LA -kokemuksia?
Aika:14.10.2014 22:42   (muokattu 14.10.2014 22:43)
http://www.verkkokauppa.com/fi/prod … 1-Tt-Windows-8-1-64-bi#BVRRWidgetID
 
Tyttären synttärit lähestyy ja hän haluaa Winukka-koneen kun kavereillakin on, höh..no joo, pelien takia pitää olla Windows. Musakäyttöä tuskin koneella tulee olemaan muuta kuin kuuntelun muodossa, MBP Retina ja iMac löytyy himasta joten niillä ja Logicilla musanteko-osiot.
 
Elikkäs..tämä lienee taas yksi näistä suunnattomista soista joissa voi astua harhaan, koneita on niin moneen lähtöön, miksi sitten tuo Asus? No kun sitä saa Saunalahdelta huokeesti osarilla ja tytär iski tuohon silmänsä, muutakin tarjontaa siellä toki on mutta HP, ainakaan halvimmat AMD koneet, ei houkuta ja Acerkin vähän tökkii ajatuksena, tosin Acerin joku malli oli kärjessä keskihintaisten yleisvertailussa mitä tulee luotettavuuteen.."anttila-acer" on vissiin jäänyt jotenkin päähän ja ennakkoluuloksi ko merkistä.
 
Tuolta hommaan siis koneen, saa ehdottaa hyväksi havaittuja ja varoittaa karvaista kokemuksista, ite oon Windows-osastoista täysin pihalla.
Mutta joku noista pitäs valita..poislukien Macit. Niin ja 15" pitää olla.
https://kauppa.saunalahti.fi/#!/laitteet/kannettavat-tietokoneet
 
Jotain arvioita/testejä ko Asus-masiinasta löysin, tosin vanhemmasta versiosta jonka näyttöä moitittiin, tässä uudessa pitäs olla päivitetty parempaan ..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=224980