Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laulava Kylätohtori
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:MXR Phase 45 vai BBE Soul Vibe
Aika:11.10.2014 14:53
Meisselimies: Noniin, asiaan lisää perehdyttyäni olen tarkentanut tarpeeni ja vaihtoehtoni. Haussa on siis Henrixmäinen muljutus ja tarvetta suuriin nopeuksiin (leslie) ei ole. Myöskään tarvetta mahdollisuuteen säätää nopeutta polkimella ei ole, eikä käyttöä muille "moodeille" (chorus/vibratone/jne).
 
Tällä perusteella Voodoo Labin Micro Vibe vaikuttaisi aika täydelliseltä vaihtoehdolta, mutta olen lukenut paljon juttuja joissa mainitaan purkin olevan liian tunkkainen/bassovoittoinen/tummasoundinen ja sillä voi olla vaikeuksia erottua livemiksauksessa. Hifistelijöiden juttuja vai todellinen ongelma?
 
Toinen vaihtoehto olisi sitten MXR:n uusi M68 Uni-vibe, joka ei siis käytä lamppuja. Minulla on pelkkiä positiivisia kokemuksia MXR:n tuotteista, koko on kiva ja demot kuulostavat hyviltä. Onko purkissa kuitenkaan tarpeeksi syvyyttä ja pulssia hakemaani soundiin?

 
Minusta Micro Vibe oli omalla tavallaan hyvä, mutta tuo bassoisuus oli ainakin itselle todellinen ongelma. Olen siis puurokorva, joka haluisi olla kultakorva, mutta kerran Micro Vibellä vedin treeneissä ja se riitti - ei ainakaan itsellä toiminut bändin kanssa. Voipi tosin olla taas se perinteinen, etten osannut säätää vahvaria tai jotain. Kotona se oli kuitenkin parempi kuin Soul Vibe (en kokeillut ikinä treeneissä) tai Cool Cat Vibe....
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224262