Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:standby
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitarakataloogien kulta-aika
Aika:09.10.2014 13:34
Liekö tämä jo tuttu juttu teille kaikille...?
 
Tulipa heti edellä olevan kirjoitukseni jälkeen ikävä Guitar Player -lehtiä. Niitä tosi vanhoja tuskin enää mistään löydän, joten googlasin, mitä maksaa uusien tilaus. No maksaahan se; paperilehdet noin 80 euroa vuodessa.
 
Mutta sitten huomasin linkin, jossa mainostettiin samaa lehteä myös digitaalisena, vain 18 euroa vuodessa. No jopas alkoi kiinnostamaan! Kun vielä googlasin lisää, löysin tämän:
 
www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet_Ziniossa(19035)
 
Ja herranpieksut! Kyllähän olen tähänkin asti aina silloin tällöin lukenut lehtiä kirjastossa, mutta näköjään niitä voi lukea ilmaiseksi myös omalta koneelta, tabletilta tai puhelimesta. Huikeeta!
 
Listalla on 200 ulkomaista lehteä laidasta laitaan, kaikilta aloilta. Kitaralehdistä tarjolla on Guitar Player, Guitarist ja Guitar Techniques. Myös Rolling Stone löytyy. Tässä linkki lehtilistaan:
 
http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet_Ziniossa%2819035%29
 
Kun tuon ekan linkin ohjeet lukee huolella, rekisteröityminen palveluun onnistuu kyllä kunhan omistaa Helmet-kirjastokortin. Sen jälkeen valitset ensin mitä lehteä haluat lukea, sitten valitset numeron ja lopuksi siirrät ko. lehden omalle "tilille". Mahtavaa! Juuri silmäilin läpi uusimman GP:n, ja hyvin toimii. Kokeilin myös Android-puhelimessa - toimii sekin!
 
Onneksi olkoon, maksuton (tai siis verovaroin ylläpidetty) kirjasto!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224923