Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sticky fingers
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Kiinostaisiko myydä musiikkiasi tai muita tuotteitasi
Aika:01.10.2014 17:59
jukkajylli: Joo. Munkin anteeksipyyntö oli kohdistettu ketjun aloittajalle. Saattaa olla niin, että mun ei kannattaisi kirjoitella tänne mitään, koska mun sanomisiin ei päde samat lait kuin muilla. Ajatellaan totakin hetken mieljohteesta heitettyä lausetta, jossa itseasiassa kiitin kauniisti ja vastasin esitettyyn kysymykseen, ja taas saan lukea samaa valitusta. Pitäisi ilmeisesti piiloutua nimimerkin taakse huutelemaan puskista, vai mitä? Ja "hehe enhän mä tässä itseeni ota."
 
Onnea hankkeelle myös mun puolesta.

 
No mikäs nyt hiertää? Minusta kommenttisi nyt vain oli aivan turhaa vittuilua tilanteessa, jossa ketjun aloittaja etsii ilmiselvästi vahvistusta ajatukselleen liikeideasta, jossa ko. palvelua tarjottaisiin. Ne, joita asia ei kiinnosta ja etenkin ne, joita ei myöskään kiinnosta mielipidettään perustella, voivat ihan hyvin jäädä keskustelusta sivuun, eikös juu?
 
Kaikki tietävät, että sinulla (sikäli kun nimimerkkisi on samalla myös oikea nimesi, kuten otaksun - nimimerki on valinta jonka olet itse tehnyt) on omalle musiikillesi olemassa kontaktit ja myyntikanavat ja siksi antamasi kommentti oli minusta outo. Tuskin ketjun aloittajakaan tarkoittaa tällaista palvelua tarjottavaksi niille, joilla jo levytys- ja/tai jakelusopimukset ovat olemassa.
 
Ja ihan tosissan, en mä tuossa itseeni ottanut, vaan enemmänkin säälitti aloittajan puolesta. Lyttäämistä täällä tapahtuu ihan tarpeeksi ja syyllistyn siihen itsekin välillä. Onneksi hän kuittasi jutun jo ja osoitti olevansa tässä suhteessa skarppi kaveri.
 
Kaikkea hyvää myös sinulle.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=224737