Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Live From Abbey Road soundikysymys?
Aika:28.09.2014 18:29
Kutoselta tulee otsikon niminen ohjelma, jota olen toisinaan katsonut ja äsken sattumoisin katsoin ja huomioni kiinnittyi käsittämättömän epämiellyttäviin soundeihin. Siis soundi on jotenkin äärimmäisen kompressoitu niin että se pumppaa eli aivan överiksi vedetty ottaen huomioon, että nyt soitettiin akustisilla soittimilla jazzahtavaa soulia ja esiintyjät olivat ilmeisen hyviä.
 
Mietin, että mahtaako televisiossani olla jotakin vikaa, vai miten se voi kuulostaa noin huonolta!?! ehkä korvissani on jotakin vikaa. Huippuluokan studio, jossa esiintyy maailman parhaimpiin luottavia muusikoita ja laitteet näyttävät olevan viimeisen päälle ja tiskin ääressäkin luulisi touhuavan huippuammattilaisia, niin missä vika? jos televisiossani ei ole vikaa, niin sitten kyse täytyy olla jostakin lähetyskompressiosta? muuten en ymmärrä, että moinen youtubelaatu menisi läpi.
 
Osaisiko joku äänialan ihminen kommentoida, että mistä tässä voisi olla kyse. Ei kai ne noin päin prinkkalaa sitä miksatakaan voi, että meikäläisen kaltainen maallikkokin sen huomaa??
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=224769